Hvem er CoolHeat Engineering?

Vi er en teknologivirksomhed med base i Aarhus som har en bred teknisk ekspertise, særligt i hardware udvikling. Vores filosofi er at udvikle alle vores produkter og løsninger fra bunden til gavn for slutkunder og samarbejdspartnere. Vi stræber efter kun at levere de bedste og mest innovative løsninger og opretholde en høj kvalitet.

Dennis Korsgaard Nielsen

Indehaver & Teknisk Ansvarlig

+(45) 61 28 28 27

dkn@coolheat.dk

B.Sc. Electrical, Electronic and Computer Engineering & Automatiktekniker

Dennis kan som elektronikingeniør med tidligere industri erfaring som automatiktekniker bidrage med innovative løsninger, samt hurtigt at identificere fejl og implementere løsninger. Dennis har erfaring inden for både avanceret hardware design samt embedded firmware og er yderst resultatorienteret.

Jesper Deleuran Larsen

Indehaver & Salgs- og Marketingsansvarlig

+(45) 51 89 65 41

jdl@coolheat.dk

Maskinmester & Automatiktekniker

Jesper er uddannet maskinmester med en praktisk baggrund som Automatiktekniker, med stor viden og erfaring inden for industriel produktion og automatiske anlæg. Jesper kan varetage opgaver vedrørende fejlfinding, vedligeholdelsesopgaver, reparation af lækager og EL-arbejde. Jesper er alsidig og god til at begå sig i en produktion og kan kommunikerer på alle niveauer i virksomheden. Ligeledes arbejder Jesper også overordnet med salg i CoolHeat.